Julklappar till resejunkien

julklappar.001

  • En kamera som klarar både vilda partynätter och undervattensfoto är tacksamt på resan. Denna kostar inte mer än en tusenlapp! Finns att köpa här.
  • Alla som reser med barn behöver en Trunki-väska. Barnen kan åka på den, eller sitta på väskan medan föräldrarna drar i det medföljande kopplet. Denna väska har varit en hit på flygplatserna jag jobbat på! Finns att köpa här.
  • Boken ”Skriva resereportage” är utgiven av reportrarna på tidningen Vagabond. Jag har gått deras skrivarkurs och tog med mig många intressanta tips, så kursen i bokform tror jag väldigt gott om! Finns att köpa här.
  • Den som gillar stora paket under granen blir inte besviken av att få en resväska. Denna sticker ut på rullbandet. Finns att köpa här.
  • Scratch map – julklappen som jag älskade att få och älskar att ge! Det är mer än bara en snygg världskarta att ha på väggen. På denna karta skrapar man på de länder man besökt som då träder fram i färg. Finns att köpa här.
  • Härliga reseböcker som ger inspiration är fina att ha framme på soffbordet. Världens undervärk finns att köpa här.
  • Vagabondspelet. Sällskapsspelet där dina reseerfarenheter ger dig stort försprång! Finns att köpa här.

Fortfarande inga idéer? Vad sägs om en prenumeration på en resetidning? En guidebok för det resmål personen ska till härnäst? En bagagevåg för att slippa undra vad bagaget väger när man ska hem? Ett passfodral? En jordglobslampa? Eller framkalla några fina bilder från er senaste resa i form av en tavla eller kylskåpsmagnetet. Vi resefantaster blir glada åt det mesta som har att göra med kartor och världen. Lycka till!

En reaktion på ”Julklappar till resejunkien

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s