8 perfekta baddräkter

Att hitta baddräkter är svårt. Många är antingen för tråkigt praktiska, eller alldeles vulgära. Frågar du mig ska den perfekta baddräkten vara mönstrad, i glada färger och gärna ha djup rygg. Samtidigt får den inte vara så groteskt urringad eller ha så höga ben att man behöver gå runt och rätta till den hela tiden. Jag längtar tills att badkläderna intar butikerna, men tills dess frossar jag i onlineutbudet. Här är mina favoriter som inte är galet dyra (5000 kr? nej tack) och som ser ut att sitta på plats även när man surfar. Mina favoriter är de två större bilderna i kanterna. Jag föll pladask för dessa, som både är perfekta i modell och färg. Jag kanske till och med beställde hem en godbit…

baddräkter.001.jpg

dsc_0611
I baddräkt från Ele Swims.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s