Gör böcker av dina resor!

dsc_0856dsc_0872dsc_0869

Vi fotar otroligt mycket när vi är på resande fot. Då är det synd att alla dessa bilder och minnen ska ligga dolda på en hårddisk. De senaste åren har jag gjort fotoböcker av mina mest betydelsefulla resor, och jag vill verkligen rekommendera det. Det kostar ungefär 250 kronor, och för det får du en bok i hög kvalitet. Dessutom är det kul att skapa boken, för det är du själv som väljer ut bilder och skriver texter. Detta är mitt bästa tips för att göra hemresan roligare, och är en av anledningarna till att jag släpar med mig en dator på resan. Jag ser fram emot att sätta mig på flygplanet hem och börja pyssla med alla bilder. Jag brukar använda mig av Önskefoto som har ett program man kan ladda ner på datorn. På så sätt kan man arbeta utan internet när man sitter där i flygplansstolen. Try it!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s