Maxad guide till Lissabon

Äntligen är min stora guide till Lissabon klar! Jag har testat mig fram till de bästa bruncherna, restaurangerna och takbarerna i Portugals huvudstad, och samlat dem i en härlig guide. Ni hittar också mina tips till boende, aktiviteter och fotografering. Allt det jag själv söker i en guide, helt enkelt. Jag har slitit länge med att få ihop guiden, och jag står bakom rubbet. Text, foto och layout. Det har varit superkul att pyssla med denna, och jag är så glad över resultatet. Här är en länk om du vill bläddra i guiden som en tidning, annars får du zooma in på uppslagen under.

Lissabon guide bloggLissabon guide blogg2Lissabon guide blogg3Lissabon guide blogg4Lissabon guide blogg5Lissabon guide blogg6Lissabon guide blogg7Lissabon guide blogg8Lissabon guide blogg9Lissabon guide blogg10Lissabon guide blogg11Lissabon guide blogg12Lissabon guide blogg13Lissabon guide blogg14Lissabon guide blogg15Lissabon guide blogg16Lissabon guide blogg17

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s